Om gruppträning i Helsingborg

Funderar du på att gruppträna i Helsingborg är kanske Taudientraining någonting för dig. Det är en nyttig träningsform för hela kroppen, där du jobbar högintensivt och funktionellt för att du ska få bästa resultat. Du tränar tillsammans med andra i små grupper där varje övning är anpassad för dig som individ. Du får en anpassad träning med fokus på maximal hjälp och stöttning, allt för att träningen ska passa just dig. Här finns flera alternativa övningar och även svårighetsgrader när det gäller alla träningspass i grupp, och det ska passa alla. Vid Taudientraining får du en mer personlig hjälp än du får på ett stort gym. Instruktörerna som jobbar här har sina egna specialområden som de använder sig av. På så sätt får du ut det mesta möjliga när det gäller din träning. Om du föredrar att träna på fasta tider, kan du få träna med samma grupp, och det kan vara en trygghet för många som vill lära känna dem de tränar tillsammans med.

Olika kurser

• Boxning – Om du är intresserad av att boxas tillsammans med en fast grupp varje vecka och lära dig boxningsteknik, kan du göra det. Här får du träna på slag och sparkar. Vill du inte träna i grupp går det utmärkt att gå denna kurs själv och du behöver inga som helst förkunskaper.

• Core – Den här träningsformen passar dig som vill arbeta dig igenom din kropp, där du stärker din mage- och ryggmuskler. Core passar dig som sitter och jobbar nästan hela dagarna, och träningen är till för att du inte ska tappa hållningen. Det finns mängder av bra övningar att ta del av, och du får hjälp att hitta rätt teknik av instruktörerna.

•Tabata – Är en intensiv praktisk träningsform för hela kroppen, som görs i tidsintervaller. Passar bra som förbrännings- och konditionsträning, och du kommer att utveckla din styrka.